0

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Vse ponujene cene so brez davka na dodano vrednost (DDV). Podjetje je vključeno v sistem ravnanja z odpadno embalažo pri družbi Slopak d.o.o.

DOBAVA

Na voljo imate 3 možnosti prevzema pnevmatik:
a.) pnevmatike vam dostavimo na vaš domači naslov preko hitre pošte DPD
b.) pnevmatike vam dostavimo na drug poljubni naslov. V tem primeru navedite točen naslov dostave in osebo, ki bo v vašem imenu prevzela pošiljko
c.) osebni prevzem na sedežu podjetja

DOSTAVA

Pnevmatike dostavimo v najkrajšem možnem času. Dostava je možna samo na območju R. Slovenije. Pnevmatike dostavimo v roku 2 delovnih dni. Upoštevati je potrebno, da je dobavni rok odvisen od zalog v skladiščih. Če naročenih pnevmatik ni na zalogi v skupnem skladišču in vam jih ne moremo dostaviti v predvidenem roku (2 do 3 dnevih), vas bomo o tem obvestili preko telefona oz. e-pošte. Obvestili vas bomo o možnem datumu dobave.

PLAČILO

Načini plačila:
a.) plačilo po predračunu na naš transakcijski račun
b.) plačilo z gotovinsko odkupnino pri paketni dostavi
c.) gotovinsko plačilo

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE

Prodajalec je davčni zavezanec. Cene vseh izdelkov vsebujejo z zakonom predpisani DDV (22% za vse izdelke). Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Objavljene fotografije so ilustrativne oz. simbolične in ni nujno, da v celoti odražajo dejansko stanje ponudbe. Cene veljajo do objave novega cenika in se lahko dnevno spremenijo brez predhodnega obvestila.

GARANCIJA PNEVMATIK

Vse naše pnevmatike imajo 1leto garancije Za uveljavljanje garancije je potrebno predložiti originalni račun, in dostaviti reklamirano blago. Zavezujemo se, da bomo reklamacije rešili v najkrajšem možnem času.

ARHIVIRANJE POGODBE

Pogodba bo shranjena v pisni obliki na sedežu podjetja. Na željo kupca je omogočen dostop do nje na sedežu podjetja.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov).
Ponudnik Bibaj group bo osebne podatke potrošnika posredoval tretjim osebam samo, če uporabnik za posredovanje podatkov poda izrecno in nedvoumno privolitev v dogovorjeni obliki komuniciranja in če podatke zahteva oblastni organ z dokončno odločbo, izdano pri izvajanju svojih zakonitih pooblastil.

loading